14.4 C
Chișinău

Noi detalii de la incendiul în incinta Liceului Teoretic „Liviu Deleanu” din Chișinău: Angajații au doborât flăcările până la venirea pompierilor | VIDEO

Un nou incendiu în incinta Liceului Teoretic „Liviu Deleanu” din Chișinău. Pompierii anunță că focul a izbucnit în interiorul unei încăperi auxiliare de la etajul doi. Apelul a fost recepționat în jurul orei 11. La fața locului au fost îndreptate două echipe de salvatori și pompieri.

„Elevii și personalul didactic au fost evacuați de urgență, iar arderea a fost stinsă de angajații liceului cu ajutorul extinctoarelor. Potrivit IGSU, focul a afectat câteva bunuri materiale păstrate pe masa din încăperea auxiliară.

În urma incidentului nimeni nu a avut de suferit. Incidentul se întâmplă după ce ieri procesul educațional a fost reluat la Liviu Deleanu, în urma unui alt incendiu izbucnit în 5 aprilie, în demisolul instituției de învățământ.

În urma arderii, directorul Liceului a fost internat în spital, după ce a inhalat o cantitate mare de fum, iar elevii au studiat în regim online. Șeful adjunct al Direcției municipale educație, Andrei Pavaloi, declarase la ședința Primăriei că pentru reparația zonelor afectate din clădirea liceului ar fi nevoie de aproximativ un milion de lei.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE