13.9 C
Chișinău

Elevii de la Liceul „Liviu Deleanu” vor învăța la distanță până la sfârșitul săptămânii

Reluarea studiilor cu prezență fizică în Liceul Teoretic „Liviu Deleanu” a fost amânată până la data de 21 aprilie, cu scopul de a permite aerisirea adecvată a spațiilor, chiar dacă rezultatele probelor aerului indică o calitate pozitivă. O decizie în acest sens a fost luată în cadrul ședinței de astăzi a Comisiei Situații Excepționale Buiucani, transmite Unimedia.INFO.

„Această hotărâre a fost luată unanim de toți membrii CSE Buiucani în contextul preocupării constante pentru sănătatea și siguranța elevilor și a personalului din instituția de învățământ, în condițiile în care încă persistă miros de fum în Liceu.

Totodata, Comisia a decis să solicite o evaluare suplimentară a măsurilor de igienizare și ventilație a spațiilor, pentru a se asigura că Liceul este pregătit pentru revenirea în siguranță la cursuri cu prezență fizică”, se arată în comunicatul emis de reprezentanții Preturii sectorului Buiucani.

***

Toți cei care sunt împotriva închiderii Canal 5, împotriva cenzurii și încălcării libertății de exprimare, susțineți-ne! Semnați petiția adresată conducerii țării!

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE