13.9 C
Chișinău

EXCLUSIV: Tânăra dispărută de 4 zile după ce a urcat într-o mașină de ocazie era însărcinată: Ultimele mesaje pe care i le-a trimis iubitului | VIDEO

Tânăra dispărută de 4 zile după ce a urcat într-o mașină de ocazie era însărcinată. Despre asta ne-a relatat iubitul ei în vârstă de 23 de ani.

Potrivit lui, fata se numește Ana, are 19 ani și este gravidă în luna a 6-ea și își face studiile la Colegiul pedagogic din Orhei. Vineri, 12 aprilie, după ora 8 seara, ea revenea de la muncă și l-a rugat pe prietenul său să vină să o ia, pentru că se simte rău. Tânărul nu a putut merge, dar l-a rugat pe un prieten să o ia de la o stație de așteptare.

În exclusivitatea pentru Canal 5, băiatul ne-a expediat ultimele mesaje pe care le-a avut cu iubita, înainte ca ea să dispară. Din discuție reiese că, la ora 20.59, Ana i-a scris un mesaj în care îl anunță că a urcat în mașină. Băiatul, înțelegând ca nu putea să ajungă mașina prietenului atât de repede, a sunat-o însă telefonul a fost închis. Din acea zi Ana este de negăsit. Cuplul urma să se cunune după Paște.

Nici părinții Anei nu cunosc unde este fiica lor. Contactați de Canal 5, oamenii legii au declarat că nu oferă mai multe detalii pentru a nu prejudicia ancheta.

Persoanele care cunosc detalii despre unde s-ar putea afla fata sunt rugate să anunțe la numerele de telefon 112 sau 078 325 001.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE