13.9 C
Chișinău

Lucruri suspecte ale diferitor femei, găsite la bărbatul bănuit de dispariția fetei gravide din Orhei. Apelul oamenilor legii | VIDEO

În contextul dispariției tinerei de 19 ani, de pe o stradă din Orhei, după ce a urcat într-o mașină de ocazie, Poliția face apel către cetățeni, în special către femei, să sesizeze de urgență oamenii legii dacă au avut tangențe dubioase sau cu tentă infracțională cu bărbatul din imaginile publicate de Poliție.

Este vorba despre șoferul în mașina căruia a urcat fata în acea seară. În cadrul perchezițiilor efectuate de polițiști la domiciliul și în automobilul acestuia au fost găsite mai multe lucruri pentru femei.

În timp, bărbatul s-a schimbat fizic foarte mult și a condus mașini de mai multe mărci și modele. S-ar fi putut să-l cunoașteți în una dintre aceste perioade. Poza marcată cu o săgeată este cea mai recentă a acestuia, iar mașina marcată este cea condusă în ultima perioadă, inclusiv cea în care a urcat fata”, menționează polițiștii.

Dacă ați cunoscut persoana în circumstanțele relatate, contactați Poliția la numărul 060033442. Poliția garantează confidențialitatea informației și protejarea surselor.

Precizăm că șoferului mașinii în care a urcat tânăra însărcinată din Orhei, dispărută vinerea, va petrece următoarele 30 de zile în arest. Judecătoria Orhei a acceptat demersul procurorilor. Inculpatul a fost adus astăzi în instanță, însă a refuzat să facă declarații pentru presă.

Acum o săptămână, Ana-Maria, gravida de 19 ani, a urcat într-un automobil, pe strada 31 august din Orhei în jurul orei 21:00, și a plecat într-o direcție necunoscută, iar până acum locul aflării acesteia nu se cunoaște. Șoferul automobilului în care a urcat tânăra le-a spus polițiștilor că fata ar fi coborât la marginea drumului imediat după ce și-a dat seama că a urcat într-o mașină străină, iar el și-a continuat drumul.

Oameni legii susțin că în căutarea fetei sunt implicați sute de voluntari și polițiști. Aceștia au făcut cercetări și în gospodăria șoferului. Tot acolo s-au aflat și criminaliști, care au inspectat locul în jur de o oră.

Anterior, Poliția a anunțat că bărbatul a refuzat să conlucreze cu ancheta. El se declară nevinovat.

Amintim că Ana-Maria are 19 ani și este însărcinată în luna a 6-a. Semnalmentele ei sunt: înălțimea 1.65 m, păr castaniu, ochi albaștrii. În momentul plecării, aceasta purta pantaloni negri, maiou alb și o bluză neagră.

Persoanele care dețin orice fel de informații despre Ana sunt rugate să contacteze imediat serviciul unic de urgență 112.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE