13.9 C
Chișinău

EXCLUSIV: Vezi fotografia presupusei mașini în care a urcat Ana, fata de 19 ani dispărută de vineri

Jurnaliștii CANAL 5 au reușit să facă rost de fotografia mașinii în care se presupune că a urcat Ana, tânăra din raionul Orhei pe care de vinerea trecută, părinții, rudele, iubitul, dar și poliția o caută non-stop. 

Amintim că la adresa redacțieinoastre s-a adresat iubitul fetei, care ne-a relatat că fata este însărcinată și își face studiile la colegiul pedagogic din Orhei. Pe 12 aprilie, după ora 20.00 seara, revenea de la muncă și l-a rugat pe el să vină să o ia, pentru că se simte cam rău.

Deoarece tânărul nu putea merge, l-a rugat pe un prieten să ia tânăra de la o stație de așteptare.

La câteva minute distanță, mai exact, la ora 20.59, Ana i-a scris un mesaj iubitului că a urcat în mașină, (într-un Ford Fusion negru).

Iubitul ei, înțelegând ca nu putea să ajungă mașina prietenului lui atât de repede a început să o sune pe Ana însă după primul apel cineva a închis telefonul. Din acea zi Ana este de negăsit.

Cuplul urma să se cunune după Paște. Nici părinții Anei nu cunosc unde e fiica lor. Poliția e în alertă și o caută pe fata.

Persoanele care cunosc detalii despre unde s-ar putea afla fata sunt rugate să anunțe la numerele de telefon 112 sau 078 325 001.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE