13.9 C
Chișinău

BREAKING NEWS: Imagine și detalii EXCLUSIVE despre bărbatul care conducea mașina în care a urcat Ana, fata disparută acum 5 zile în Orhei

Postul nostru de televiziune a reușit să afle identitatea bărbatului care se presupune că s-ar fi aflat la volanul mașinii în care a urcat Ana, fata de 19 disparută acum 5 zile în Orhei.

Acesta este din raionul Telenești, fost polițist și ar fi lucrat la Penitenciarul Nr.10 de tip semiînchis, pentru minori din Goian. În prezent, el este șomer.

Vecinii susțin că ieri-seara în jur de 50 de polițiști au încercuit casa suspectului și l-au reținut. Oamenii legii au cotrobăit peste tot, inclusiv în subsolul locuinței, dar și casele părăsite din sat.

Sătenii mai spun că individul este divorțat, are 2 copii care se află cu mama lor în Italia, femeia fiind cea care l-a părăsit. În ultima perioadă, consuma alcool în exces și era agresiv.

Oamenii confirmă ce bărbatul conducea un vechicul de model Ford Fusion argintiu, exact ca cel care a dus-o pe Ana într-o direcție necunoscută. Mașina ar aparține mamei individului.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE