13.9 C
Chișinău

Procesul educațional de la liceul Liviu Deleanu, reluat în regim normal. Elevii vor primi mâncare la pachet

Elevii de la Liceul Teoretic „Liviu Deleanu” din Chișinău au revenit începând de astăzi, 22 aprilie, la ore în sălile de clasă. Potrivit șefului adjunct al Direcției generale educație tineret și sport, Andrei Pavaloi, în următoarele 2-3 săptămâni aceștia vor primi mâncare la pachet, întrucât în blocul alimentar încă sunt necesare de realizat unele lucrări de reabilitare, în urma incendiului din 5 aprilie, scrie Realitatea.MD.

„Astăzi, 22 aprilie, a fost reluat procesul de învățământ. Pe parcursul ultimelor 2 săptămâni au fost întreprinse mai multe măsuri pentru a ne asigura că elevii revin în siguranță la ore.

Au fost aerisite încăperile, au fost curățați pereții. Au fost executate lucrări curente de vopsire a tuturor spațiilor care au avut de suferit. A fost blocat accesul către spațiile administrative care au avut cel mai mult de suferit. Ele vor fi reparate în cel mai scurt timp.

Ce ține de alimentare: pentru perioada imediat următoare copiii vor primi alimentație la pachet, cât au învățat la distanță, tot au primit mâncare la pachet. Noi ne vom strădui să aducem în ordine toate spațiile”, a precizat Andrei Pavaloi.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE