13.9 C
Chișinău

Tragedia de la Tighina: Tânăra care a intrat cu mașina într-o stație de așteptare a transportului public, riscă până la 5 ani de închisoare | VIDEO

Tânăra care a intrat cu mașina într-o stație de așteptare a transportului public, la Tighina, unde o persoană a decedat și alte trei au fost rănite, a fost pusă sub acuzare. Aceasta riscă până la 5 ani de închisoare, scrie presa locală.

Potrivit sursei citate, șoferița a depășit limita de viteză accesibilă. Totodată, proprietarul automobilului, care în momentul impactului era beat și se afla în calitate de pasager, s-a ales cu dosar penal. Bărbatul ar fi tras brusc de volan, motiv din care mașina a derapat de pe traseu.

Amintim că un accident grav a avut loc pe 17 aprilie curent, în stânga Nistrului. Un automobil a intrat într-o stație plină cu oameni, apoi a ajuns într-un gard.

Potrivit așa-zisului minister de interne din regiune, în urma impactului, un bărbat a decedat pe loc, iar alții doi și o femeie au fost transportați la spital, cu diverse traumatisme. La volanul mașinii, care a intrat direct în stație, se afla o tânără de 20 de ani, iar alături de ea, pe bancheta din față, proprietarul automobilului, care ar fi fost beat.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE