13.9 C
Chișinău

„Am stat până seara la cămin, sperând că se va întoarce”. Declarațiile exclusive ale iubitului tinerei dispărute după ce a urcat într-o mașină de ocazie

Ion Mocan, iubitul Anei, tânăra dispărută pe 12 aprilie după ce a urcat într-o mașină de ocazie, a oferit un interviu exclusiv pentru Canal 5. 

ION MOCAN, iubitul Anei: Îi spun, Ana, așteaptă că vine acuși o mașină, pe care o trimit, și te duce la cămin. După ce l-am sunat pe băiatul acela și m-am înțeles, îi scriu ei să îmi scrie când urcă în mașină. (..) Peste 5 minute mă sună băiatul acela și îmi zice că nu e nimeni la oprire. Eu îi scriu mesaj, o întreb unde a urcat, ea nu îmi răspunde. O sun, ea nu răspunde.

Imediat, Ion a mers la căminul unde locuia Ana, în speranța că ea se va întoarce.

ION MOCAN, iubitul Anei: Eu am stat până la 22.00 la cămin, vorbeam cu „vahta”. Ea îmi spunea că ea s-a dus la serviciu, și eu așteptam, poate va apărea, că se închide căminul, tot nu a venit, am decis să mă duc la poliție.

Pe camere, Ion, împreună cu polițiștii au identificat mașina în care a urcat Ana.

ION MOCAN, iubitul Anei:Pe camere la poliție am văzut mașina. Ea vrea să urce în urmă, dar i-o fi zis ceva șoferul și ea a urcat în față. A mers un kilometru-doi înainte, a oprit într-o parcare, a stat vreo 06-07 minute, după care s-a întors înapoi spre Slobodca, la ieșirea din oraș.

Amintim că tânăra a dispărut pe 12 aprilie, de la Orhei, iar din acea zi părinții, rudele, iubitul, dar și poliția o caută non-stop.

Persoanele care cunosc detalii despre unde s-ar putea afla fata sunt rugate să anunțe la numerele de telefon 112 sau 078 325 001.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE