31.6 C
Chișinău

Valeriu Mircea a devenit noul campion mondial la arte marțiale mixte | VIDEO

Luptătorul moldovean de arte marțiale mixte, Valeriu Mircea, a devenit noul campion interimar în categoria de până la 70 de kilograme. Bătălia a avut loc sâmbătă seara, în cadrul galei KSW 91, desfășurată în Cehia. După trei victorii consecutive, conaţionalul nostru, cunoscut sub numele de „Lupul solitar”, a luptat împotriva unui luptător ceh. Printre susținătorii lui Valeriu s-a numărat și logodnica sa, Anastasia Nichita, campioană mondială și europeană la lupte. 

VALERIU MIRCEA, campion interimar KSW în categoria uşoară: „O luptă, da, foarte grea. Leo este un oponent foarte bun, eu ştiam că este bun. Am arătat o luptă frumoasă şi spectaculoasă, cum am promis. Această victorie este pentru fratele meu, care nu mai este în viaţă. El s-a dus 3 ani în urmă, la vârsta de 17 ani. Această victorie eu cu tot sufletul o dăruiesc lui”.

Logodnica lui Valeriu Mircea, Anastasia Nichita a scris şi un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook.

„Nu pot reda starea de bucurie pe care o simt în acest moment. Știu prin câte ai trecut, cât ți-a fost de greu, câte ai sacrificat și te-ai dedicat cu tot sufletul pentru a obține această centură! A venit momentul tău de glorie pe care îl meriți și de care trebuie să fii mândru!”, a scris campioana mondială și europeană la lupte. Gala KSW este una dintre cele mai prestigioase promoții de arte marțiale mixte din Europa.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE