17.2 C
Chișinău

Percheziții la Bălți: Ce s-a întâmplat cu un bărbat care a cerut bani pentru eliberarea unui permis

Un bărbat din Bălți a fost reținut pentru 72 ore, după ce ofițerii Centrului Național Anticorupție (CNA) au efectuat percheziții într-un dosar de influență. Persoana încătușată ar fi promis unui candidat să-l ajute să obțină mai ușor permisul de conducere de categoria B în schimbul unei sume de bani, însă a fost denunțată.

„Potrivit denunțătorului, bănuitul ar fi susținut că are influență asupra funcționarilor publici din cadrul Secției Înmatriculare Vehicule și Documentare a Conducătorilor Auto Bălți și că îi poate determina să favorizeze candidatul la proba practică pentru obținerea permisului de conducere. Pentru serviciile sale, acesta ar fi pretins și primit 1000 de euro, banii transmiși sub controlul CNA”, se arată în comunicatul emis de CNA.

În prezent, CNA desfășoară acțiuni, în vederea stabilirii și documentării tuturor persoanelor implicate în acțiunile ilegale menționate și atragerii la răspundere penală a acestora. Urmărirea penală se desfășoară sub conducerea procesuală a Procuraturii municipiului Bălți.

realitatea.md

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE