17.7 C
Chișinău

Un angajat al Serviciului Vamal, care e și fost vicepreședinte al raionului Cantemir, în arestul autorităților din Ucraina. Ce infracțiune a săvârșit | VIDEO

Un angajat al Serviciului Vamal, care a fost și vicepreședinte de raion, a ajuns în arestul autorităților din Ucraina.

El a fost reținut acum câteva zile, cu focuri de armă, de ofițerii Serviciului de Securitate al statului vecin, într-un dosar de contrabandă. Potrivit Puls Media, este vorba despre Anatolie Bazilevici care împreună cu un vameș din Ucraina ar fi introdus fraudulos de două ori în țara vecină mai multe dispozitive tehnice, printre care și telefoane mobile.

Ofițerul ofițerul de presă al Serviciului Vamal, Tatiana BogdanȘompol a declarat pentru Puls Media că a fost demarată o anchetă de serviciu. Iar șeful Interimar al Direcției Securitate Internă a Serviciului Vamal, Maxim Alexei a declarat că autoritățile așteaptă ca Procuratura Ucraineană și Serviciului de Securitate al Ucrainei să informeze oficial instituțiile de drept ale Republicii Moldova, pentru a-l putea suspenda din funcție pe vameș.

Anatolie Bazilevici a deținut funcția de șef al Agenției pentru Mediu SUD, funcția de vicepreședinte al raionului Cantemir, dar a fost și consilier raional din partea PDM.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE