17.7 C
Chișinău

„Am obosit, eu plec” sau „Bye, Bye DEN”. Anunțul lui Joe Biden priving retragerea sa din cursa pentru prezidențialele din SUA a provocat apariția unui val de meme-uri | VIDEO

Anunțul lui Joe Biden despre retragerea sa din cursa pentru prezidențialele din SUA a stârnit un val de ecouri, reacții și scenarii. Atât tabloidele, cât și internauții au postat poze amuzante, dar și caustice în care-l prezintă pe liderul american plecând de la Casa Albă.

În una dintre acestea, apare Joe Biden care are pe fundal un pom de Crăciun, ceea ce sugerează că ar fi un mesaj de final de an în care politicianul spune: ”Am obosit, eu plec”.

Într-un alt colaj, Biden apare dând mina cu fostul președinte rus Boris Elțin, iar în altul acesta întreabă ce trebuie să semneze. Vicepreședintele SUA Kamal Harris îi spune că ceea ce are în față este o scrisoare către Santa Claus, gluma fiind făcută pe seama gafelor din ultimul timp comise de Biden, când îl numește pe preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski „preşedintele Putin”, iar pe vicepreşedintele Harris „Trump”.

Retragerea lui Biden din cursa pentru alegerile prezidențiale din SUA a fost reflectată pe larg și în presa internațională. Ziarul italian ”Il Tempo” a afișat titlul: ”Bye, Bye DEN”, iar ziarul francez ”Liberation” a titrat: ”Pa, Byden, bună Harris”.

Daily Mail a scris: Biden iese, Kamala intră. Iar New York Post a scris simplu: ”Sfârșit”.

Publicația TIME și-a împărțit prima pagină în două. În prima parte a afișat-o pe Kamala Harris întrând, iar în a adoua pe Biden plecând. Singurele cuvinte care se citesc sunt ”Time și Panic”, adică e timpul pentru panică.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE