21.6 C
Chișinău

Meteorologii ne avertizează de temperaturi apropiate de îngheț

Astăzi, Moldova se confruntă cu o vreme predominant înnorată, cu o tendință scăzută de precipitații. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, cel mai semnificativ aspect al prognozei este probabilitatea redusă de ploaie, transmite Unimedia.INFO.

Ziua de astăzi se caracterizează printr-o variație a temperaturilor, atingând un maxim de 3.2°C și un minim de -0.6°C. În timp ce soarele răsare la ora 7:48 și apune la 16:18, condițiile meteorologice vor fluctua pe parcursul zilei.

În orele dimineții, cerul va fi mai mult senin, cu temperaturi apropiate de pragul înghețului. Pe măsură ce ziua avansează, norii se adună, iar temperatura crește ușor, atingând valoarea maximă în jurul orei 13:00, când cerul se va mai degaja parțial. Spre seară, temperaturile vor începe să scadă treptat, iar cerul se va menține predominant senin, cu o probabilitate mică de precipitații.

Pentru ziua de mâine, temperaturile vor fi comparabile cu cele de astăzi, cu un maxim ceva mai ridicat de 3.7°C și un minim apropiat de -0.5°C. Cerul va rămâne înnorat, însă șansele de precipitații rămân neglijabile. Nu sunt așteptate condiții meteorologice care să afecteze semnificativ circulația rutieră.

Poimâine, se preconizează o schimbare notabilă a vremii, cu temperaturi în creștere, atingând un maxim de 10.7°C, semnificativ mai cald comparativ cu zilele anterioare. Minima va fi de 0.2°C. Se așteaptă ploi ușoare, cu o durată totală de precipitații de aproximativ 2 ore și o probabilitate maximă de precipitații de 6%. Aceste condiții ar putea influența condițiile de drum, recomandându-se prudență sporită în trafic.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE