31.2 C
Chișinău

Primele declarații ale bărbatului împușcat ieri, în trafic, la Soroca: „A spus că o să-mi i-a viața”. Ce spun medicii despre starea acestuia | VIDEO

Bărbatul, împușcat ieri, în trafic, a oferit primele declarații pentru un post local de televiziune. Acesta susține că, înainte de atac, între el și agresor au avut loc mai multe schimuri de replici, el fiind amenințat cu moartea. Bărbatul care a efectuat împușcătura și avocatul său, nu au făcut deocamdată declarații despre versiunea lor asupra incidentului.

Victima de 39 de ani, care a fost împușcată miercuri, ziua în amiaza mare în Soroca, le-ar fi spus jurnaliștilor de la SOR TV că, anterior ar fi avut cu agresorul mai multe schimburi de replici. Iar, în ziua atacului, intersectându-se în trafic cu el, i-a tăiat calea, a coborât din automobil și dintr-un pistol a efectuat două focuri de armă, rănindu-l la un picior.

VICTOR DIMA victimă: „Am venit din Chișinău la Soroca. Eu nici cu gândul că dumnealui să mă vadă, să se întoarcă și să se ia după mine și să mă stopeze. S-a apropiat de mașină și a tras mai multe gloanțe în mine și în mașină. În ziua de astăzi, lumea e datoare cu mii de euro și trăiesc, nu le este nimic, dar aici pentru o vorbă. El a spus că o să-mi i-a viața”.

Imediat după incident victima a fost preluată de ambulanță și dusă la spital unde i s-a efectuat o intervenție de urgență.

NINA SPOIALO, vicedirector al Spitalului Raional Soroca: „S-a constatat că, este factură de gambă, factură deschisă. Unde a fost aplicat aparat gipsat. Plaga a fost prin armă de foc cu fractură deschisă a gambei stângi. Pentru moment, pacientul este în secția traumatologie, starea este satisfăcătoare”.

Atacul armat s-a produs miercuri, în plină zi, în Soroca. Un bărbat a ajuns la spital, după ce a fost împușcat dintr-un automobil. Responsabili din cadrul Spitalului raional a menționat pentru postul nostru de televiziune că, starea pacientului este evaluată ca fiind una satisfăcătoare.

Poliția a declarat pentru Canal 5 că suspectul, de 33 de ani, a fost reținut, iar arma a fost ridicată. Pe marginea atacului armat a fost inițiată o cauză penală pentru tentativă de omor. Dacă va fi găsit vinovat, suspectul riscă închisoare de la 15 la 20 de ani sau detenţie pe viaţă.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE