11.2 C
Chișinău

Maia Sandu anunță că nu va participa la evenimentele dedicate Zilei Independenței pentru că s-ar fi îmbolnăvit de COVID-19 | VIDEO

Președinta Maia Sandu s-a infectat cu virusul Covid și nu va putea participa la evenimentele dedicate sărbătorilor naționale. Anunțul a fost făcut cu puțin timp în urmă de președintă într-un live postat pa pagina sa de Facebook.

MAIA SANDU, președintele Republicii Moldova: „Dragi prieteni, dragi cetățeni, eu, din păcate am luat Covid și nu voi putea participa la evenimentele publice de astăzi și de mâine. Eu mă simt bine și nu am alte simptome decât că mă simt puțin mai obosită ca altă dată. Dar pentru a nu crea riscuri pentru altă lume voi sta izolată în următoarele câteva zile. Vreau să vă rog și pe dumnevoastră să fiți atenți, Covidul nu a dispărut, atunci când observați că aveți simptome, verificați, faceți teste discutați cu medicul dumnevoastră. Vă urez tuturor sănătate să aveți grijă de voi și vă mulțumesc pentru înțelegere”.

Menționăm că, în ultima săptămână, doar în municipiul Chișinău au fost depistate 630 de cazuri noi de COVID-19, iar în ultima perioadă, rata de îmbolnăvire cu COVID este în continuă creștere la nivel național.

Cu toate acestea, Ministerul Sănătății nu consideră necesar să declare stare de urgență și critică.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE