11.2 C
Chișinău

Atracții gratuite, spectacol de artificii și mega surpriză! Parcul de distracții GagauziyaLand își deschide larg porțile pentru toți și fiecare, deja în această duminică 18 august | VIDEO

Veste minunată din Găgăuzia! Parcul de distracții și divertisment GagauziyaLand își deschide larg porțile pentru toți și fiecare, deja în această duminică 18 august. Începând cu ora 10:30, în satul Congaz, sunt invitați toți cei care doresc să se cufunde în lumea miraculoasă a poveștilor! Doar aici vă așteaptă aventuri incitante, experiențe de neuitat și multe surprize pentru întreaga familie – de la mic la mare. Cel mai important – intrarea și toate atracțiile sunt absolut gratuite, pentru că GagauziyaLand nu este doar un simplu parc – este un loc, unde visele devin realitate, unde se întâmplă minuni și se creează cele mai colorate amintiri.

În ciuda tuturor obstacolelor și piedicilor puse de autoritățile centrale, lucrările au fost duse până la bun sfârșit. Proiectul de anvergură reprezintă promisiunea electorală a bașcanului Evghenia Guțul și este o contribuție semnificativă a lui Ilan Shor la dezvoltarea regiunii și a viitorului Moldovei.

Lucrările au început fără întârziere: șantierul a fost înregistrat în septembrie 2023, iar deja în octombrie acestea erau în plină desfășurare. Zeci de utilaje și sute de muncitori au muncit în fiecare zi pentru a construi parcul, inspirat de proiectul de succes OrheiLand, care a găzduit deja peste 5 milioane de vizitatori pe parcursul celor șase ani de când funcționează.

În acest moment, se fac ultimele retușuri și pregătiri pentru marea deschidere. Parcul este complet echipat cu felinare și iluminat decorativ, iar băncile sunt deja instalate.

Atracțiile pentru copii de diferite vârste au fost instalate. Pe final este și montarea sculpturilor decorative, dar și reconstrucția unui loc de joacă spațios pentru micuți. La etapa de încheiere este și reconstrucția havuzului fântânii, amenajarea zonei acvatice și a zonei de parcare. Parcul va avea și cafenele confortabile.

Așadar, nu uitați, magia va fi la GagauziyaLand duminică, 18 august, ora 10:30 – satul Congaz! Vă așteaptă spectacole interactive cu artiști și ansambluri locale, iar seara va avea loc un MEGA CONCERT.

Dar și asta nu este tot! Punctul culminant va fi un spectacol inedit de artificii. De asemenea, o MEGA SURPRIZĂ îi așteaptă pe toți oaspeții serii.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE