20.2 C
Chișinău

Moartea l-a găsit într-un lan de grâu. Cadavrul unui tânăr care a fugit din Ucraina, depistat la Ocnița

Cadavrul unui tânăr de 27 de ani a fost depistat de un fermier din Ocnița. Cazul a avut loc acum o săptămână, scrie Deschide cu referire la anunțul IGPF.

Potrivit datelor prezentate, pe 13 iulie șeful Sectorului Poliției de Frontieră Ocnița a alertat Serviciul 112, în urma unei informații primite de la un conațional care efectua lucrări agricole în direcția Clocușna-Sokireanî. Din investigațiile de la fața locului, s-a constatat că la aproximativ 300 metri de linia frontierei cu Ucraina, într-un lan de grâu, a fost găsit cadavrul unui bărbat, care, din cauza temperaturii ridicate, se afla în stare de putrefacție.

Conform informațiilor oferite de Inspectoratul de Poliție Ocnița, persoana decedată s-a dovedit a fi un cetățean ucrainean. Din investigațiile preliminare, persoana nu prezenta urme de moarte violentă sau semne că ar fi fost împușcată.

În acest sens, a fost dispusă o expertiză medico-legală pentru a stabili cu exactitate cauzele decesului.

Totodată, în urma verificării Sistemului Informațional al Poliției de Frontieră, s-a constatat că persoana în cauză nu avea intrare legală pe teritoriul Republicii Moldova.

În prezent, investigațiile pe acest caz continuă.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE