20.2 C
Chișinău

Milsami s-a calificat în turul al doilea al Conference League, învingând „Torpedo-BelAZ”.Printre fani se numără conducerea municipiului Orhei și deputații din blocul ”Victorie” | VIDEO

Clubul de fotbal din Orhei Milsami s-a calificat în turul al doilea al Europa League, respectiv Conference League. Pe 11 iulie, fotbaliștii au câștigat turul de pe terenul lui Zhodino, Belarus, cu scorul de 4-2, belarușii suferind înfrângere.

Situația rămâne neschimbată având în vedere că meciul retur din turul 1 preliminar al Ligii Conferinței dintre Milsami și Torpedo Zhodino s-a încheiat cu un scor alb, 0:0.

Și de data aceasta, dar deja pe teren propriu, fotbaliștii de la Milsami au controlat jocul aproape toate cele 90 de minute.

Orheienii au avut și mai multe șanse de gol decât adversarii. În prima repriză, fotbaliștii moldoveni au trimis mingea de opt ori în poarta belarușilor. Oaspeții au răspuns cu doar două încercări de a marca. Belarușii au creat un moment periculos în poarta Milsami abia în minutul 90, dar orheienii au stat strâns în apărare, fără a le da adversarilor șansă de a-și finaliza cu succes atacul.

Fluierul final al arbitrului maghiar a înregistrat scorul final 0:0. Prin urmare, cu un scor de 4:2, Milsami a avansat în turul doi al Ligii Conferințelor, astfel că pe 25 iulie va juca acasă împotriva echipei din Kazahstan.

Mai apoi, urmează o altă întâlnire între cele două echipe. Confruntarea se va da pe 1 august, în orașul Alma Ata din Kazahstan.

UEFA Conference League este o competiție fotbalistică intercluburi europeană care a avut sezonul de debut în 2021. Este a treia competiție ca valoare, după Liga Campionilor și UEFA Europa League, fiind organizată de UEFA.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE