20.2 C
Chișinău

La o săptămână de la omorul din Capitală, ministrul de Interne cere jurnaliștilor să lase profesioniștii să-și facă treaba. Acesta refuză să ofere careva informații concrete | VIDEO

La o săptămână de la omorul în plină stradă a unui interlop turc, ministrul de Interne nu comunică nimic nou și cere jurnaliștilor să nu se mai intereseze de caz, ci să lase profesioniștii să-și facă treaba. Asta deși în spațiul public au apărut mai multe informații despre identitatea killerului care ar fi părăsit Moldova la scurt timp după săvârșirea omorului.

ADRIAN EFROS ministrul Afacerilor Interne: „Din păcate avem mai multe informații în spațiul public despre acest caz. Eu vă rog, să lăsați profesioniștii să-și desfășoare activitatea în conformitate cu legislația în vigoare. Noi când vom avea mai multă informația care va fi probată și va fi probată, atunci noi vom veni și vom comunica în modul corespunzător.
– Dar, a fost identificat sau nu?
– Păi, v-am explicat. Lăsați-ne să ne facem treaba”.

Deși refuză să spună dacă Poliția cunoaște cine este criminalul și dacă mai este sau nu în Moldova, totuși, Efros dă asigurări că oamenii nu au de ce se teme pentru propria siguranță.

ADRIAN EFROS ministrul Afacerilor Interne: „Toți sunt în siguranță și climatul infracțional este sănătos. Oamenii pot să-și desfășoare activitatea în mod liniștit”.

Omorul s-a produs în data de 10 iulie, la terasa unui local din Capitală unde se aflau și părinți cu copii. Un bărbat a tras 7 focuri de armă într-un cetățean turc. Acesta s-a dovedit a fi liderul unei grupări criminale din Londra, iar cel care l-a împușcat este un killer profesionist, a anunțat ulterior Poliția.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE