21.6 C
Chișinău

Moldova sub pârjol: Mercurul din termometre va indica astăzi temperaturi și mai mari

Vremea va fi astăzi predominant înnorată, iar temperaturile vor crește, conform datelor oferite de Serviciul Hidrometeorologic de Stat, scrie Unimedia.INFO.

Posibilitățile de precipitații sunt minime, totuși, menținându-se o atmosferă uscată pe tot parcursul zilei. Ziua de astăzi se caracterizează prin temperaturi care vor varia semnificativ, atingând un maxim de 37.9°C și un minim de 24.1°C.

Încă de la răsăritul soarelui, la ora 5:24, cerul este parțial înnorat. Pe măsură ce ziua avansează, de la 24.1°C în primele ore ale dimineții, se așteaptă o încălzire progresivă, ajungând la temperaturi maxime în jurul orei 16:00.

Spre seară, odată cu apusul la ora 20:56, vremea va începe să se răcorească, dar cerul va rămâne mai mult senin, fără semne de precipitații. Pentru ziua de mâine, temperaturile vor continua să fie ridicate, cu un maxim de 38.6°C și un minim de 22.0°C.

Poimâine, temperaturile vor atinge un nou vârf, cu un maxim de 39.4°C, depășind valorile înregistrate în ziua precedentă. Minima va fi de 24.5°C, indicând o noapte mai caldă comparativ cu cea de mâine. Se preconizează până la 3 ore de precipitații, însă fără avertismente meteorologice care să afecteze condițiile de drum.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE