17.7 C
Chișinău

Omorul tinerei însărcinate din Orhei: Gheorghe Cotorobai, acum învinuit și de viol | VIDEO

Noi detalii în cazul omorului Anei Maria, tânăra însărcinată de 19 ani, din Orhei. Gheorghe Cotrobai, bărbatul acuzat inițial de răpire și omor, este acum învinuit și de viol. Individul a agresat-o sexual, chiar dacă victima era gravidă în luna a șasea. O confirmă rezultatele analizei probelor materialului biologic, potrivit TVR Moldova.

Amintim că Ana-Maria Guja a fost găsită moartă pe 21 aprilie, după ce pe data de 12 aprilie a urcat într-o mașină de ocazie, la Orhei, și de atunci a dispărut fără urmă. Corpul neînsuflețit al tinerei fost găsit la 21 de kilometri de satul Chițcanii Vechi, raionul Telenești, unde locuiește principalul suspect – Gheorghe Cotorobai, fost polițist și angajat al sistemului penitenciar. Moartea fetei a survenit din cauza traumei cranio-cerebrale deschise.

Suspectul de 45 de ani riscă până la 20 de ani de închisoare sau detenție pe viață. Inițial, el a fost arestat pentru 30 de zile, dar ulterior, măsura de reprimare i-a fost lungită cu încă o lună. Procurorii au primit expertiza psihiatrică a lui Gheorghe Cotorobai, dar refuză să dezvăluie rezultatele. Bărbatul nu conlucrează cu ancheta și se declară nevinovat.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE