18.9 C
Chișinău

Accident mortal în nordul țării: Două persoane au decedat, după ce un automobil s-a ciocnit cu un autocar de pe ruta Chișinău – Kiev | VIDEO

Două persoane au decedat într-un grav accident de circulație, produs joi în raionul Rîșcani, în care a fost implicat un autocar de pe ruta Chișinău – Kiev. Impactul a avut loc pe traseul M-5 Bălți – Edineț, în jurul orei 08:00, după ce în autobuz a intrat un automobil de model Renault Kango. Șoferul de 74 de ani al mașinii și pasagera acestuia, o femeie de 69 de ani, nu au supraviețuit impactului.

Potrivit IGSU, cei 19 pasageri care se aflau în autocarul de rută nu au avut de suferit.

Am telefonat la Inspectoratul de Poliție Rîșcani pentru detalii, dar nimeni nu ne-a răspuns la apeluri.

Salvatorii precizează că bărbatul de 74 de ani fusese scos fără suflare dintre fiarele contorsionate ale mașinii, iar femeia de 69 de ani însă era în viață, însă inconștientă. Aceasta a fost predată echipajului medical ajuns la fața locului, dar la scurt timp, medicii iau constatat decesul în ambulanță.

Amintim că un astfel de incident s-a produs pe data de 27 iulie 2021. Un autobuz cu pasageri înmatriculat în R. Moldova s-a ciocnit cu un TIR, în Ucraina. Un pasager a decedat pe loc, iar alți patru au fost transportați la spital.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE