25.5 C
Chișinău

Noi detalii despre felcerul agresat de un pacient, la Dubăsarii Vechi. Ce leziuni a suferit angajatul medical | VIDEO

Un medic de pe ambulanță din Dubăsarii Vechi, raionul Criuleni, a fost agresat de pacientul căruia mersese să-i acorde ajutor medical. Despre aceasta anunță Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească, potrivit căruia incidentul a avut loc în 8 iulie.

Echipa sanitară a fost solicitată să-l ajute pe individul de 40 de ani pentru că se afla inconștient în stradă, dar după ce și-a revenit acesta a lovit în față femeia care a făcut tot posibilul ca să-l aducă în simțiri.

Potrivit CNAMUP, bărbatul era băut. Echipa de asistență medicală urgență a solicitat ajutorul poliției, care a sosit în scurt timp și a reținut agresorul. Iar felcera a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportată la Institutul de Medicină Urgentă cu „traumă cranio-cerebrală închisă, comoție cerebrală, fractura oaselor nazale”. Am încercat să obținem detalii de la poliția din Criuleni, dar nu am primit răspuns la apelurile noastre.

De asemenea, Dorina Arsenie, purtătoarea de cuvânt a Institutului de Medicină Urgentă, a declarat că nu este la curent cu acest caz. Amintim că o întâmplare similară s-a produs în luna mai a acestui an, când o echipă de asistență medicală urgentă din cadrul SAMU Ungheni a fost amenințată de un către un bărbat, la fel, aflat în stare de ebrietate.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE