20.2 C
Chișinău

Gheorghe Cavcaliuc, după crima de astăzi din capitală: „Se omoară pentru influența sferelor criminale în Moldova, sunt implicați politicieni din Parlament și Guvern” | VIDEO

În spațiul public a mai apărut o versiune despre omorul care s-a produs miercuri în capitală. De această dată – din partea fostului șef adjunct al Inspectoratului General de Poliție, Gheorghe Cavcaliuc, care, și-a spus opinia cu privire la crimă, într-o postare pe rețelele de socializare.

„Văd că au apărut date despre personalitatea celui împușcat”, scrie Cavcaliuc.

„1). Nu întâmplător am scris ca grupările criminale se răfuiesc și nu este o simplă ceartă/incident.
– Sursele comunică în lux de amănunte cine sunt grupările criminale care se răfuiesc din ambele tabere.
– Mai grav este că se omoară pentru influența sferelor criminale în Moldova (contrabandă de țigări spre UE, contrabandă cu droguri/tranzit prin Moldova, contrabandă cu haine Turcia/tranzit Ucraina/destinația Moldova, și se înrădăcinează serios.
2). Nu întâmplător am scris ,,Cazul Interpol” este doar 20% din Everestul corupției moldovenești. – Defunctul și alți 3 lideri ai lumii criminale de talie Europeană, conform surselor, au ajuns în Moldova prin această schemă de corupție mare de înalt nivel Interpol și asta este 20%, iar 80% din Everestul corupție moldovenești, sursele mai spun, că sunt implicați politicieni din Parlament și Guvern, 2 Șefi de la Poliția de Frontieră și 3 șefi mari din structurile de forță. Vreți numele funcționarilor?”, așa își încheie Cavcaliuc postarea fără ca să menționeze numele acestora persoanelor pe care le învinuiește.

Deocamdată, reprezentanții puterii și cei vizați nu au venit cu o reacție.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE