14.4 C
Chișinău

Președintele fracțiunii PSRM din Sîngera și fost candidat la funcția de primar, l-ar fi luat la pumni pe șoferul unei camionete, la o spălătorie auto din oraș. Care ar fi motivul | VIDEO

Sergiu Brînzilă, președintele fracțiunii PSRM din consiliul local Sîngera, l-ar fi agresat pe un bărbat. Potrivit surselor PulsMedia.MD, incidentul a avut loc în această dimineață la o spălătorie auto din oraș, iar scena a fost surprinsă de camerele de supraveghere.

Din imagini se vede cum autoturismul condus de Brînzilă iese de la spălătorie, iar din partea opusă vine o dubiță, care pe-o clipă îi iese în întâmpinare, ceea ce l-a făcut pe Brînzilă să-şi schimbe tot pe-o clipă direcţia, apoi acesta s-a luat după camionetă pe care a blocat-o la intrarea în spălătorie.

Ulterior, Brînzilă l-a scos forțat din cabină pe șoferul dubiței, l-a agresat, i-ar fi aplicat câteva lovituri, potrivit sursei citate, deşi pe video asta nu se vede, apoi tot forţat l-a băgat înapoi în habitaclu. Bărbatul bruscat nu a depus plângere la Poliție, iar publicaţia nu ştie de ce Brînzilă l-a agresat, dar adaugă că localnicii îl caracterizează pe consilierul socialist ca o persoană impulsivă și agresivă.

Totodată se menţionează că Brînzilă deține și funcția de director adjunct, responsabil de rețele edilitare, construcții, mașini și utilaje a Asociației de gospodărire a spațiilor verzi Chişinău.

Potrivit PulsMedia, Sergiu Brînzila anterior a fost candidatul Partidului Socialiștilor la funcția de primar al orașului Sângera, iar în cariera sa politică a schimbat cel puțin trei formațiuni politice.

Canal 5 a încercat să telefoneze la numărul afişat pe pagina de socializare a lui Brînzilă, dar apelurile erau redirecţionate, iar la mesajul expediat n-a răspuns. Nu am primit o reacție solicitată nici de la Poliţie şi nici de la comunicatorul PSRM.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE