14.4 C
Chișinău

Polițiștii, în căutarea unui bărbat care a pierdut o sumă importantă de bani în Chișinău | VIDEO

Polițiștii caută persoana care a pierdut o sumă importantă de bani. Potrivit secretarului de presă al poliției capitalei, Svetlana Scripnic, pentru Canal 5, un bărbat a găsit banii, la data de 8 iunie, pe una dintre străzile cartierului Poșta Veche din sectorul Rîșcani din Chișinău. La început, acesta a încercat să găsească singur persoana care a pierdut suma de bani, însă nu a reușit.

La 28 iunie, bărbatul a anunțat poliția. Persoana care a pierdut banii este rugată să vină la inspectoratul de poliție al sectorului Râșcani și să-și ridice bunurile.

Polițiștii preîntâmpină că aceasta trebuie să prezinte dovezi, precum că banii îi aparțin, în special să precizeze suma exactă.

SVETLANA SCRIPNIC, ofițer de presă, poliția mun. Chișinău: „Сonform articolul 517 din Codul Civil RM Dobîndirea dreptului de proprietate asupra bunului găsit, conform aliniatului 1, dacă proprietarul sau o altă persoană îndreptăţită nu pretinde, în termen de 6 luni, transmiterea bunului găsit, acesta este remis, în baza unui proces-verbal, celui care l-a găsit. Și, ulterior, dacă persoana care a găsit bunul renunţă la drepturile sale, acesta trece în proprietatea statului”.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE