20.2 C
Chișinău

Mese, dulapuri și scaune de 5000 de lei: Ministerul Culturii intenționează să procure mobilier în sumă totală de 700 de mii de lei | VIDEO

Ministerul Culturii intenționează să procure mobilier pentru birourile instituției, în sumă totală de 700 de mii de lei. Potrivit portalului achiziții.md, pentru mobilierul de birou cum ar fi mese, dulapuri pentru haine și mape, dar și, mese de birou, axele acestora și tumbe pe rotile cu sertare se vor cheltui 600 de mii de lei.

În total, banii vor fi alocați pentru 32 de unități. Mobilierul solicitat ar urma să fie produs din pal laminat, iar dimensiunea și culoarea acestuia urmează să fie discutate la fața locului cu furnizorul, la sediul Ministerului Culturii, până la elaborarea ofertei.

Totodată, instituția preconizează să procure 20 de scaune, iar suma ce urmează a fi alocată pentru acestea este de 100 de mii de lei.

Astfel, dacă facem un calcul simplu, bugetul pentru o singură unitate ar fi de 5000 de lei. Scaunele vor fi tapițate, vor avea rotile, cadrul metalic, spătar, dopuri din plastic și elemente de fixare.

Cererile de participare la licitație pot fi depuse până la sfârșitul lunii decembrie.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE