14.4 C
Chișinău

Bătaie cu furca la Ialoveni: Un bărbat, transportat la spital după ce a fost atacat de un consătean

Un bărbat din Ialoveni a fost transportat la spital după ce a fost infipt cu o furcă de către amicul său. Potrivit oamenilor legii, incidentul a avut loc pe data de 24 iunie, după ce aceștia au consumat alcool, transmite Unimedia.INFO.

„Ieri, în jurul orei 10:00 poliția din Ialoveni a fost sesizată pe cauza unui conflict între doi bărbați, în localitatea Costești.

La fața locului polițiștii au stabilit că doi bărbați de 39 și 46 ani aflați în gospodăria unui consătean, după ce au consumat băuturi alcoolice între ei s-ar fi iscat un conflict, urmare a căruia bărbatul de 46 ani i-ar fi aplicat celuilalt bărbat o lovitură în abdomen cu un obiect ascuțit (o furcă).

Victima a fost preluată de un echipaj pentru acordarea ajutorului medical specializat.

Suspectul sa dovedit a fi la evidența medicului psihiatru, opunând rezistență oamenilor legii, au fost aplicate mijloacele speciale, ulterior bărbatul fiind transportat la Spitalul Clinic Republican de Psihiatrie.

Pe caz a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor”, a declarat ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Ialoveni, Mariana Didenco.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE