13.9 C
Chișinău

Concert, master class-uri și discotecă cu spumă: La OrheiLand a fost organizată o petrecere în stil hawaian | VIDEO

Și weekendul trecut a fost atmosferă de sărbătoare în parcul de distracții OrheiLand. Pentru copii și adulți a avut loc o petrecere în stil hawaian. Pentru vizitatori a fost organizat și un concert al artiștilor locali cu participarea ansamblurilor de dansuri din Orhei, care au încântat publicul cu spectacole unice.

Pentru cei mai mici oaspeți ai sărbătorii au fost organizate master class-uri și concursuri, copii s-au distrat în compania animatorilor, îmbrăcați în costume colorate ale personajelor din povești.

Adulții și copii au putut să se distreze la atracții, intrarea pentru care, ca și pentru orice în OrheieLand, a fost absolut gratuită. Iar cele mai populare, având în vedere ziua fierbinte de vară, au fost toboganele cu apă.

Punctul culminant al sărbătorii de duminică a fost petrecere cu spumă pentru copii.

Unii părinți au recunoscut că ei înșiși s-ar arunca bucuroși în spumă.

„Mi-ar plăcea, dar nu pot merge acolo, spațiul e prea mic. Este un eveniment foarte fain, este pur și simplu grozav pentru copii! Mai mult, totul este gratuit. Îți place, Kira? Da”.

„Noi nu am avut așa ceva, dar ați vrea? Încă cum. O să mai aduceți copilul aici? Încă de multe, multe ori”.

„Un eveniment foarte interesant, nu în zadar am venit – ne-am relaxat la o 100 de procente”.

„Este foarte bine, astfel de evenimente ar trebui organizate mai des, pentru că este o oportunitate grozavă de a distra copiii în perioada sărbătorilor!”.

„Mulțumesc mult organizatorilor, este o sărbătoare frumoasă! Copiii sunt viitorul nostru, trebuie să avem grijă de ei!”.

Sărbătoarea de duminică și petrecerea spumei pentru copii a fost organizată de Primăria Municipiului Orhei cu sprijinul echipei primarului de onoare Ilan Șor.

Pe 30 iunie, OrheiLand va găzdui din nou un eveniment de amploare dedicat portului național. Organizatorii invită pe toată lumea la această sărbătoare, în cadrul căreia va fi prezentat un program variat de divertisment. Deschiderea este la ora 16:00 în piaţa centrală a parcului de distracţii OrheiLand.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE