15 C
Chișinău

Ziua lucrătorului medical și a farmacistului, sărbătorită cu mare fast la Orhei. Tatiana Cociu: „Plecăciunile noastre, vă mulțumim foarte mult pentru ceea ce faceți” | VIDEO

Ziua lucrătorului medical și a farmacistului marcată anul pe data de 15 iunie, a fost sărbătorită și la Orhei. Medicii și-au serbat ziua profesională alături de reprezentați ai autorității publice.

TATIANA COCIU, primar al municipiului Orhei: „Noi autoritatea publică locală v-am susținut de nenumărate ori aici în municipiul Orhei și vom continua să facem acest lucru în continuare. Din numele tuturor angajanților primăriei municipiului Orheu, plecăciunile noastre. Vă mulțumim foarte mult pentru ceea ce faceți și vă apreciem munca de zi cu zi. Felicitări și la mulți ani”.

Cu un mesaj de recunoștință a venit și președintele consiliului raional Orhei, Vasile Adașan.

VASILE ADAȘAN: „Dragi medici, stimați asistenți medicali, lucrători în domeniul sănătății, permiteți-mi din partea mea și a consiliului raional prin plecăciune să vă zicem mulțumim pentru activitatea dumnevoastră, pentru ceea ce faceți ca noi societatea noastră să fie sănătoasă. La toate clipele grele a sănătății dumnevoastră sunteți acelea persoane care ne îndrumați și ne tratați”.

Din partea autorităților publice, doctorii au primit flori și diplome pentru profesionalismul de care dau dovadă zi de zi.

Doctori și asistenți, toți deopotrivă, s-au arătat încântați de evenimentul dedicat lor și au mulțumit pentru felicitările oferite.

„De 38 de ani lucrez în această sferă ca felcer laborant. Îmi place profesia și cu drag o îndeplinesc”.

„Va fi concert. Va fi ceva diferit față de ceea ce facem zilnic, mai deosebit, ca să avem emoții pozitive. Eu așa cred”.

Medicii au specificat că, având în vedere efortul pe care îl depun zilnic, salariu este prea mic.

„Este puțin dar ce să facem. Până la cinci mii avem salariu și pensia oleacă și atât. Mai departe ne ducem încetișor, ce să facem”.

Sărbătoarea s-a încheiat cu un spectacol la care au participat colective artistice și interpăreți de muzică populară din raionul Orhei.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE