13.2 C
Chișinău

Magistrații care au decis excluderea Marinei Tauber din cursa electorală pentru primăria Bălți, cu o zi înainte de alegeri, promovați de Maia Sandu în funcția de judecători la CSJ | VIDEO

Președintele Maia Sandu a semnat Decretele de numire în funcție a  trei noi judecători la Curtea Supremă de Justiție. Este vorba despre Stela Procopciuc, Diana Stanilă și Viorica Puica.

Candidaturile noilor judecători au fost propuse șefei statului de către Consiliul Superior al Magistraturii.

Ținem să menționăm că judecătorul Diana Stănilă și Stela Procopciuc au decis excluderea Marinei Tauber din cursa electorală, în turul doi al alegerilor locale pentru funcția de primar al municipiului Bălți, în decembrie 2021, cu o zi înainte de alegeri.

Fotografii cu cele două magistrate au fost lipite pe panouri prin tot municipiul Bălți , acuzate de bălțeni că le-a furat votul și șansa la o viață mai bună.

De asemenea, bălțenii au ieșit, de câteva ori, în număr mare la proteste ca să-și apere voturile și ca să ceară anularea scrutinului nelegitim din 19 decembrie, în urma căruia a fost ales primar de Bălți Nicolae Grigorișin, contracandidatul Marinei Tauber.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE