20.2 C
Chișinău

20 de mii de euro și gadgeturi de ultimă generație, găsite în valiza unui pasager

Un străin a fost găsit la Aeroportul din Chișinău cu 20 de mii de euro și cu gadgeturi de ultimă generație. Atât banii, cât și bunurile, nu au fost declarate la vamă. Acestea au fost depistate în valiza pasagerului de pe cursa Frankfurt-Chișinău și au fost ridicate de reprezentanții instituției vamale, scrie NewsMaker.MD.

Reprezentanții Serviciului Vamal au raportat pe 2 iunie despre un caz în care un străin „a „uitat” să declare la vamă că transportă 20 mii euro și gadgeturi în cantități comerciale”.

Cazul a fost înregistrat la postul vamal Aeroport Internațional Chișinău, în cadrul controlului de specialitate al pasagerilor de la ruta „Frankfurt-Chișinău”.

„Un pasager a selectat coridorul verde – „nimic de declarat”, dar urmare a controlului vamal, în valiza acestuia au fost depistați 20 000 euro și un lot comercial de gadgeturi de ultimă generație. Documentat pe caz este un nerezident în vârstă de 32 de ani”, au comunicat vameșii.

Se menționează că atât valuta cât și bunurile au fost ridicate, iar cazul este examinat în continuare de către ofițerii Direcției urmărire penală din cadrul Serviciului Vamal.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE