13.9 C
Chișinău

„Спи спокойно, моя прекрасная няня”: Actrița Anastasia Zavorotniuk, petrecută pe ultimul drum

Onorata artistă a Federației Ruse, Anastasia Zavorotniuk care a decedat în noaptea zilei de 30 mai, a fost petrecută ieri, 1 iunie, pe ultimul drum. Aceasta a fost înmormântată la cimitirul „Troiecurovschi” din Moscova, scrie presa rusă.

Locul de înmormântare a actriței este situat pe aleea artiștilor. În apropiere se odihnesc artiștii populari Nina Ruslanova, Nikolai Slicenco, Vadim Abdrașitov, Valentin Gaft și alții. Ceremonia a fost acompaniată de muzică live interpretată cu instrumente cu corzi.

Ceremonia de rămas bun a avut loc la mănăstirea Pokrovski. Sutele de oameni s-au aliniat în rânduri lungi pentru a-și lua rămas bun de la artistă. La înmormântare au fost prezenți soțul acesteaia, Petru Cernîșev, copiii Ana și Michael, colegi și prieteni, inclusiv secretarul de presă al președintelui Dmitri Peskov cu soția sa, jurnalistul Serghei Maiorov, cântăreața Lolita, directorul general al Circului Bolșoi din Moscova Edgard Zapașnîi, artistul popular Genadie Cazanov, actorii Serghei Iușchevici și Denis Matrosov, regizorul Igor Ugolnicov, campionul olimpic Roman Kostomarov cu soția sa Oksana Domnina, antrenorul onorat al URSS Tatiana Tarasova și mulți alții.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de STARHIT | СТАРХИТ (@starhit.ru)

Actrița s-a născut pe 3 aprilie 1971 în Astrahani. Rolul bonei Vica din serialul TV „Dădaca mea frumoasă” i-a adus faima. De asemenea, a jucat în filmele „Mașenca”, „Codul Apocalipsei”, „Romanul de serviciu” și altele.

Primele informații despre starea de sănătate a Anastasiei Zavorotniuk au apărut în vara anului 2019, când actrița a încetat să mai apară în public. În toamna aceluiași an, s-a raportat că vedeta se află în stare gravă și că a fost internată la un centru medical. A fost tratată activ pentru oncologie cerebrală.

Actrița de teatru și film, prezentatoarea TV și artista onorată a Federației Ruse, Anastasia Zavorotniuk, s-a stins din viață, în noaptea zilei de 30 mai, la doar 53 de ani. Anunțul trist a fost făcut pe pagina acesteia de Instagram.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE