23.3 C
Chișinău

Doliu și durere în satul Susleni din raionul Orhei: Ana-Maria, fata gravidă găsită moartă într-o pădure din Telenești, este petrecută pe ultimul drum | VIDEO

Durere fără margini la Susleni. Ana-Maria, fata gravidă găsită moartă într-o părude din Telenești, este petrecută pe ultimul drum.

 Familia, mama, zeci de oameni, vecini, prieteni, colegi de la Colegiul Pedagogic, rude și pur și simplu săteni, au venit să-și ia rămas bun de la tânără. Printre ei și iubitul victimei care este devastat de durere. Toți sunt îngroziți de cele întâmplate și așteaptă ca vinovatul să fie pedepsit dur de către lege.

Între timp, șeful IGP a făcut dezvăluiri noi din anchetă. Ana Maria a fost în casa principalului suspect, iar ulterior a ieșit de la domiciliul acestuia „pe picioarele ei” și a urcat în mașina bărbatului. Precizările au fost făcute de Viorel Cernăuțeanu în urma examinării camerelor de supraveghere instalate în curtea casei învinuitului. Cernăuțeanu confirmă că principalul suspect pe acest caz, Gheorghe Cotorobai, a fost angajat al Ministerului de Interne.

Amintim că după 8 zile de la dispariția Anei-Maria, aceasta a fost găsită fără suflare într-o fâșie forestieră, la aproximativ 21 de km de la localitatea Chițcanii Vechi, raionul Telenești, nu departe de localitatea suspectului. Ulterior, surse din cadrul Centrului de medicină legală ar fi enunțat pentru Ziarul de Gardă cauza decesului tinerei. Moartea acesteia ar fi survenit din cauza traumei cranio-cerebrale deschise.

Bănuitul în vârstă de 45 de ani este plasat în arest pentru 30 de zile, iar dacă va fi găsit vinovat acesta riscă închisoare de până la 20 de ani sau chiar detenție pe viață.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE