13.6 C
Chișinău

Aeroportul Chișinău anunţă o nouă licitație pentru închirierea spaţiilor sale: Proprietatea statului ar urma să fie scoasă la mezat conform regulamentelor aprobate de Guvern | VIDEO

Aeroportul Internațional Chișinău anunţă o nouă licitație cu strigare pentru închirierea spaţiilor sale, pentru o perioadă de trei ani. 

Potrivit comunicatului, proprietatea statului va fi scoasă la mezat conform regulamentelor aprobate de Guvern, iar comunicatul informativ urmează să fie publicat în Monitorul Oficial în 8 martie.

Aeroportul reaminteşte că, dosarele pot fi depuse între 11 şi 25 martie, apoi perioada de examinare va dura trei zile. Caietul de sarcini poate fi vizualizat pe site-ul Aeroportului.

Amintim că, recent, Agenția Proprietății Publice a comunicat despre relansarea licitației publice pentru închirierea spaţiilor din Aeroport, după ce primul tender a fost anulat, invocându-se mai multe încălcări în procesul de organizare. Tot atunci, ministrul Infrastructurii a declarat că acest proces a fost sabotat, inclusiv din interior.

După anunțarea primului concurs, câțiva politicieni au acuzat puterea de trucarea licitației, în favoarea unei companii franceze, fiind depusă și o contestație la Procuratura Generală.

Ministrul Infrastructurii a respins acuzațiile, declarând că sunt speculații informațiile că ar proteja interesele respectivei firme.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE