22.2 C
Chișinău

Caz șocant în orașul Sîngerei: O femeie și-a găsit fiul de 15 ani mort în casă | VIDEO

Tragedie în orașul Sîngerei. Revenită acasă, o femeie și-a găsit copilul de 15 ani mort. Poliția a recepţionat apelul în jurul orei 22.00.

SVETLANA TALPĂ, ofițerul de presă al IP Sîngerei: „La fața locului medicii împreună cu polițiștii au constatat că băiatul de 15 ani era decedat. Fiind examinat corpul neînsuflețit al adolescentului de către medici, preliminar, careva semne de moartea violentă nu s-au constatat. Acesta a fost transportat spre examinarea medico-legală, în vederea stabilirii cauzei exacte a decesului”.

NINA MANOILĂ, bunica băiatului decedat: „Au intrat pe geam – Fănucă cu Ala. Au descuiat ușile și lau găsit jos cu balonașul cela lângă el. Nu mi-a dat în cap ce a avut el… Eu i-am crescut de mici…”.

Polițiștii din Sîngerei au inițiat un proces penal în cadrul căruia investighează toate circumstanțele în care s-a produs tragedia. Potrivit pulsmedia.md, preliminar s-ar fi stabilit că adolescentul ar fi comis suicid din cauza unor probleme în familie.

Publicaţia mai menționează că băiatul avea pe cap o pungă, alături era un balonaș cu gaz, iar ușa locuinței era încuiată din interior.

Canal 5 a solicitat Poliției să confirme această informație, dar oamenii legii au refuzat să ofere mai multe detalii, făcând trimitere la secretul anchetei. Şi reprezentanţii liceului unde învăţa adolescentul ne-au spus doar că el nu avea probleme la studii şi în ultimele zile nu a manifestat comportament suspect.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE