6.6 C
Chișinău

Interpreta Georgeta Voinovan cere ajutorul oamenilor. Fiica ei suferă de o afecțiune gravă şi are nevoie de transplant renal | VIDEO

Fiica mai mare a cântăreței Georgeta Voinovan suferă de o afecțiune gravă şi are nevoie de transplant renal. Într-o postare pe Facebook, interpreta a povestit cum a început calvarul din viaţa familiei sale, cum s-a agravat boala fiicei şi cere ajutorul oamenilor pentru a o putea salva.

Georgeta Voinovan spune că deja de 7 ani trece printr-o încercare grea, căreia familia sa nu-i mai poate face față de una singură. Așa că, interpreta a cerut ajutorul oamenilor pentru a aduna cei 45 de mii de euro necesari pentru ca fiica sa să poată fi supusă unui transplant renal.

„Vă rog, vă chem și sper sămi fiți alături în această LUPTĂ PENTRU VIAȚA DANEI MELE! ASTA DOARE… ȘI COSTĂ. Dar asta înseamnă ȘANSA EI LA VIAȚĂ. Știu că Dumnezeu lucrează prin oameni și mă încred întru totul în puterea Lui”, se spune în mesajul postat de artistă pe Facebook.

Georgeta Voinovan mai spune că starea de sănătate a fiicei sale, Diana, s-a agravat după ce aceasta a adus pe lume un copil, dar primele semnale de alarmă au apărut pe măsura ce sarcina a început să avanseze.

„Analizele, repetat, atestau o afecțiune renala gravă, care s-a confirmat după nașterea Miei… FORMA AUTOIMUNĂ, diagnostic cu care am luptat până acum cu forțele proprii. Nu mă întrebați cum… de la credite bancare și bani împrumutați de la prieteni, până la orice posibilitate de câștig. Toamna trecută starea ei s-a agravat, iar investigațiile au arătat că rinichii mai funcționează sub 10%”, mai mărturisește interpreta.

Fundația de caritate care se ocupă de strângerea de fonduri pentru acest caz trist a reușit să adune, în doar 24 de ore, peste 4 mii de euro, adică 10% din suma necesară pentru intervenția de transplant.

Cei care vor să contribuie la strangerea de fonduri pot găsi toate informațiile despre datele bancare sau alte detalii pe site-ul canal5.md.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE