18.3 C
Chișinău

Un ONG colectează semnături pentru a cere demisia primarului municipiului Chișinău, Ion Ceban | VIDEO

Organizația neguvernamentală „Primăria Alternativă” a iniţiat colectarea semnăturilor în sprijinul petiției sale prin care cere demisia primarului municipiului Chișinău, Ion Ceban.

Printre pretențiile înaintate edilului Capitalei se numără închiderea grupelor cu program prelungit în instituțiile de învățământ, reducerea salariilor asistenților personali a persoanelor cu nevoi speciale, cheltuirea ineficientă a fondurilor publice, lipsa măsurilor eficiente și a unei abordări profesionale în soluţionarea problemelor municipalităţii, includerea donatorilor fictivi în listele de susținători ai primarului Ion Ceban.

Semnăturile sunt colectate pe un site special creat în acest scop. La această oră, conform datelor prezentate, petiţia ar fi fost susţinută de peste 1.830 de persoane. Canal 5 a solicitat o reacție de la consilierul lui Ion Ceban, Natalia Ixari.

Ea nea scris că „nu comentează acțiunile activiștilor PAS și îndeamnă cetățenii să se informeze din prima sursă oficială a Primăriei Chișinău”. Am solicitat o reacție și de la purtătorul de cuvânt al fracțiunii parlamentare PAS, Adriana Vlas, care a spus că nu comentează subiectul.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE