18.3 C
Chișinău

Ministerul Agriculturii va achita 2.570.000 de lei pentru organizarea Conferinței FAO: Ce vor servi oaspeții la evenimentul de la Chișinău | VIDEO

2 570 000 de lei va achita Ministerul Agriculturii pentru catering și serviciile de închiriere a încăperilor la Conferința Organizaţiei pentru Alimentaţie şi Agricultură a Națiunilor Unite. Evenimentul se va desfășura la Chișinău, cu participarea a 300 de persoane. Ce vor servi oaspeții vedeți în material.

Potrivit anunțului despre licitație, serviciile vor fi prestate în perioada 13-17 mai, curent. Pauzele de cafea vor fi șase la număr, la care se va servi ceai, cafea naturală, apă plată și minerală, suc, fursecuri de trei feluri și două tipuri de deserturi. Prânzul zilnic va fi de tip fourchette pentru 300 de participanți și va include:

”Șapte tipuri de aperitive reci și salate din diferite bucătării moderne, sortiment de murături, mezeluri gătite feliate, patru tipuri de mâncăruri și colecție de tapas din diferite bucătării moderne, condimente, fructe uscate și nuci, verdețuri și legume. (…) Colțar cu antipasto vegetarian, sortiment de pâine, feluri principale: 1 fel tradițional, 1 fel asiatic/internațional, o stație de paste vii și una carne de vită la grătar/ opțiunea păsări/pește. Pe feluri secundare: cartofi, orez, fel tradițional, spring rolls. Supa zilei, bufet de deserturi de și 2 băuturi răcoritoare”, se menționează în anunțul despre licitație.

De asemenea, în bugetul aprobat se include nu doar cateringul, dar și închirierea sălii unde se va desfășura conferința, a birourilor pentru ședințe, oficiali, secretariat, presă, cu piesele de mobilier necesare.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE