31.6 C
Chișinău

Reuniune a liderilor lumii interlope din Moldova și Ucraina, la Chișinău: Oamenii legii au reținut indivizii, care sunt urmăriți penal pentru crearea sau conducerea unei organizaţii criminale | VIDEO

Percheziții într-un local din Chișinău, unde ar fi avut loc o reuniune a liderilor lumii interlope din Moldova și Ucraina. La operațiune au participat ofițerii Direcției combaterea criminalității organizate și cei de urmărire penală a INI, în colaborare cu procurorii PCCOCS. Indivizii reținuți sunt urmăriți penal pentru crearea sau conducerea unei organizaţii criminale.

Conform Inspectoratului General de Poliție, evenimentul a avut loc într-un local din Chișinău și a fost întrerupt de autorități. Acțiunea presupunea partajarea sferelor de influență și numirea supraveghetorilor, în ambele state.

Din video se aude cum iterlopii împărțeau zonele și-și numeau persoanele cu misiune de supraveghere, așa numiții „smotreașie”.

Perchezițiile au fost efectuate cu sprijinul angajaților de la „Fulger,” în rezultatul cărora au fost identificate 18 persoane participante cu vârsta cuprinsă între 25 și 55 ani, de la care au fost ridicate telefoane și arme albe.

Indivizii reținuți sunt cercetați pentru crearea sau conducerea unei organizații criminale, precum și pentru desfășurarea de adunări ale membrilor acesteia. Investigarea cazului continuă.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE