31.2 C
Chișinău

Un băiețel de 6 ani, accidentat de un tractor și lăsat să zacă în drum, la Șoldănești: Minorul s-a ales cu mai multe traumatisme | VIDEO

Un băiețel de 6 ani a fost accidentat de un tractor, într-un sat din raionul Șoldănești și a fost lăsat să zacă în stradă, anunță oamenii legii. Potrivit lor, plânsetele copilului au fost auzite de mai mulți localnici care au sesizat Poliția. Minorul a fost adus de urgență la Institutul Mamei și Copilului din Capitală.

Accidentul a avut loc în amiaza zilei de vineri pe o stradă din localitatea Olișcani, raionul Șoldănești.

Potrivit ofițerului de presă al Poliției din Șoldănești, victima s-a dovedit a fi un copil de 6 ani care mergea pe acostament, când într-o curbă a fost accidentat de remorca unui tractor. Șoferul a plecat de la fața locului, iar copilul a fost găsit pe stradă plângând de către un alt copil. Acesta a anunțat rudele care, au apelat la Poliție și Ambulanță.

Ulterior, oamenii au telefonat tractoristul și acesta a revenit la fața locului, după ce a aflat de la ei despre incident. Șoferul le-ar fi spus că nu a observat copilul. Bărbatul a fost testat cu aparatul Drager, iar rezultatele au arătat el nu consumase alcool.

Minorul s-a ales cu mai multe traumatisme și a fost dus la Centrul Mamei și Copilului din Capitală.

MAXIM CAZACU, purtător de cuvânt al Institutului Mamei și Copilului: „La internare pacientul prezenta o fractură de tibie. Acesta a fost transferat pentru îngrijiri medicale în secția de ortopedie, unde se va afla și în următoarele zile”.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs. În funcție de gradul leziunilor suferite de către copil, va fi stabilită pedeapsa pentru tractorist, precizează oamenii legii.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE