18.3 C
Chișinău

Rocadă la conducerea Comisiei juridice a Parlamentului: Cine ocupă locul Olesei Stamate | VIDEO

Deputatul PAS Veronica Roșca va prelua șefia Comisiei Juridice, Numiri și Imunități, funcție ocupată anterior de Olesea Stamate. 

Iar, vicepreședinte va fi desemnat deputatul PAS, Vasile Grădinaru. Modificările se conțin într-un proiect care urmează a fi aprobat astăzi, la prima ședință din această sesiune a
Parlamentului. Totodată, deputatul neafiliat Vasile Bolea va fi exclus din componența acestei comisii. Contactat de noi, parlamentarul a declarat că nu cunoaște motivele oficiale, dar că ar fi incomod pentru actuala guvernare.

El a precizat însă că acest lucru nu înseamnă că va critica mai puțin proiectele aprobate de comisie. Purtătorul de cuvânt al fracțiunii PAS, Adriana Vlas ne-a spus că nu comentează cele menționate de Bolea.

În data de 19 ianuarie, Olesea Stamate și-a anunțat demisia din funcția de președinte al Comisiei juridice, numiri și imunități a Parlamentului. Într-o postare pe Facebook, ea a scris că intenționează să se concentreze mai mult pe creația legislativă și se va dedica familiei.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE