10.5 C
Chișinău

Ion Ceban l-a numit în funcția de pretor al sectorului Rîșcani al Capitalei pe reprezentantul Partidului Socialiștilor, Victor Poleacov | VIDEO

Sectorul Rîșcani al Capitalei are un nou pretor. Primarul Ion Ceban l-a numit în această funcție pe reprezentantul Partidului Socialiștilor, Victor Poleacov care a declarat că este deschis cooperării cu cetățenii, iar principalul său dușman erau gropile de pe drumuri.

Luni, oficialul a organizat prima ședință de lucru cu subelternii.

Fiind consilier municipal din parte PSRM pentru două mandate și președinte al Comisiei juridice a Consiliului Municipal, Poleacov l-a criticat în repetate rânduri pe Ion Ceban.

După numire, el a scris pe pagina sa de Facebook că Pretura citez: „nu este un loc de confruntare politică, ci de rezolvare a unor probleme specifice, generatoare de idei noi de dezvoltare a sectorului Rîșcani și pentru o viață mai bună pentru oameni și aspectul capitalei”.

În septembrie trecut, prin decizia primarului general al Chișinăului, fostul șef al sectorului Rîșcani, tot reprezentant al Partidului Socialiștilor, Vlad Melnic, a fost demis fără explicații. Totodată, s-a anunțat că noul pretor va fi Mihai Furculiță, care a ocupat funcția de secretar al preturii. Melnic a declarat că a aflat din presă despre demitere sa, iar ulterior a câștigat dosarul în instanță.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE