22.2 C
Chișinău

Conducerea Spații Verzi a reacționat la incidentul cu arborele căzut peste trei copii din sectorul Botanica al capitalei | VIDEO

Conducerea Spații Verzi a venit cu o reacție după ce ieri, un arbore s-a prăbușit în apropiere de trei copii care se jucau în zăpadă. În cadrul ședinței Primăriei, directorul interimar al întreprinderii a cerut scuze publice părinților celor trei micuți, menționând că vârsta arborilor din capitală este depășită, iar autoritățile trebuie să se ocupe de replantarea lor. 

TUDOR GÎRBU, director interimar al Î.M. „Spații Verzi”: „Ne bucurăm cu toții că sunt condiții de iarnă, că este zăpadă, mai ales copiii. Am avut și cazul de pe strada Hristo Botev, unde un arbore sănătos s-a răsturnat, s-a rostogolit și acolo în zonă se jucau copii. Un copil a fost atins de crengi, dar cerem scuze pe această cale părinților, că s-a întâmplat ceea ce s-a întâmplat. Într-adevăr, vârsta spațiilor verzi din orașul Chișinău este depășită, trebuie replantați alți arbori noi, dar cu asta ne ocupăm și ne vom ocupa ulterior”.

Amintim că, după copacul de aproximativ trei metri s-a prăbușit în apropiere de trei copii care se jucau în zăpadă, unul dintre micuți a ajuns la spital cu fractură la mâini. Ceilalți doi s-au ales doar cu o sperietură.

Cazul a fost înregistrat de poliție, iar circumstanțele se stabilesc.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE