25.5 C
Chișinău

Starea de sănătate a lui Ion Suruceanu s-a îmbunătățiț. Artistul a venit cu un mesaj de recunoștință pentru fani: „Sunt profund mișcat și recunoscător” | VIDEO

Starea de sănătate a lui Ion Suruceanu s-a îmbunătățiț. Artistul a venit cu un mesaj de recunoștință pentru fani.

Într-o postare pe Facebook, el a scris: „Nu pot să găsesc cuvinte suficient de puternice pentru a exprima recunoștința mea față de fiecare dintre voi care ați fost alături de mine în momentele dificile pe care le-am traversat recent. Bolnav fiind, am simțit cu adevărat forța comunității și dragostea voastră care m-au înconjurat. Fiecare mesaj de încurajare, gândul bun, și energia pozitivă pe care le-am primit m-au încălzit într-un mod pe care nu pot să-l descriu în cuvinte. Sunt profund mișcat și recunoscător că am fost înconjurat de oameni atât de minunați precum voi. Acum, cu bucurie și recăpătându-mi sănătatea, simt că am o datorie de a vă mulțumi sincer pentru susținerea voastră necondiționată. Fiecare dintre voi a contribuit la vindecarea mea și ați fost o sursă de inspirație în acest moment dificil”, citat încheiat.

Amintim că, Ion Suruceanu a plecat la tratament în Germania în data de 17 noiembrie. El a fost transportat spre clinica din străinătate cu un avion privat, la bordul căruia se afla și o echipă de reanimatologi. Interpretul a ajuns la spital la începutul lunii noiembrie, fiind internat cu pneumonie în secția reanimare.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE