22.2 C
Chișinău

Cadavrul nou-născutului a fost pus într-o pungă de plastic: Ce se cunoaște despre bebelușul găsit în Călărași | VIDEO

Cadavrul unui bebeluș a fost găsit la gunoiștea din satul Nișcani, Călărași. Nou-născutul a fost pus într-o pungă de plastic și aruncat. Nu se cunoaște deocamdată dacă pruncul era mort în momentul în care a fost pus în pungă. Poliția a deschis un proces penal și este în căutarea mamei. Postul nostru de televiziune a reușit să obțină detalii exclusive de la o locuitoare a satului Nișcani.

Am încercat să aflăm mai multe detalii de la oamenii legii, însă nimeni nu ne-a răspuns la apeluri.

O locuitoare a satului Nișcani a declarat însă în exclusivitate pentru postul nostru de televiziune că cadavrul micuțului a fost descoperit de gunoieri când aceștia descărcau autospeciala cu deșeuri, la gunoiștea din sat.

VERONICA BURCA, locuitoare Nișcani: „Eu azi tot am auzit că au găsit la gunoiște. S-a dus o mașină cu gunoi și când o răsturnat mașina s-o găsit un bebeluș. dar cine cum ,de unde?…Ea e adusă de la Călărași, nu e de la noi din Nișcani. dar au adus la noi la Nișcani gunoiul aista.

-Adică vreți să spuneți că ginoiul de la Călărași se aduce la Nișcani, acolo e gunoiștea?

-Da,da, da…”.

Mai mult, femeia afirmă că gunoierii ar fi spus că au ridicat acest gunoi în care se afla cadavrul pruncului de la un tomberon din apropierea unui magazin din Călărași.

VERONICA BURCA, locuitoare Nișcani: „Acolo putea să fie si de la Piciurca și de la Răciula și de oriunde de prin satele din împrejurime”.

Totodată Diana Fetco, șefa serviciului de presă a IGP, nu ne-a răspuns la niciun apel și nici la mesajele expediate pe tot parcursul zilei. Însă pentru Unimedia, ea a declarat că Polițiștii din Călărași au fost anunțați despre acest caz în dimineața zilei de 6 ianuarie 2024.

Corpul neînsuflețit a fost îndreptat la expertiza medico-legală pentru stabilirea exactă a decesului. Pe acest caz polițiștii au pornit un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, dar și depistarea mamei care a recurs la acest gest, a mai subliniat Diana Fetco.

L-am telefonat pe medicul legist al orașului Călărași, Vodă Nicolai, pentru a afla dacă pruncul era în viață în momentul în care a fost aruncat la gunoi, însă acesta nu ne-a răspuns la apeluri.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE