22.2 C
Chișinău

În punctele de trecere Leușeni – Albița și Sculeni cresc valorile în traficul de călători și autoturisme, pe sensul de ieșire din R. Moldova. Recomandările Poliției de Frontieră | VIDEO

Poliția de Frontieră anunță că în punctele de trecere a hotarului Leușeni – Albița și Sculeni cresc valorile în traficul de călători și autoturisme, pe sensul de ieșire din Republica Moldova, intrarea în România.

Potrivit unui comunicat al instituției, în prezent, la linia de control sunt până la 100 de autoturisme. Astfel, în vederea excluderii ambuteiajelor, a fost intensificată activitatea prin aplicarea măsurilor necesare de fluidizare a traficului.

Totodată, este suplinit numărul de angajați din prima linie și al tehnicii de control, precum și deschise suplimentar piste de control cu aplicarea REVERSULUI.

În acest context, Poliția de Frontieră a îndemnat călătorii să diversifice alegerea punctelor de trecere a hotarului moldo-român. Persoanele pot opta pentru posturile vamale: Costești, Cahul sau Leova, întrucât în acestea se atestă trafic echilibrat.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE