1.2 C
Chișinău

Concert de zile mari, show cu focuri de artificii și atracții gratuite: Peste 10.000 de oameni s-au adunat la OrheiLand în noaptea dintre ani | VIDEO

Și la OrheiLand, în seara din 31 decembrie spre 1 ianuarie a avut loc tradiționalul concert de Anul Nou. Potrivit organizatorilor, la acesta au venit peste 10 mii de oameni.

În seara de Revelion, la OrheiLand au evoluat Ionel Istrati, trupele Lume și DoReDos, dar și Live Beat Orchestra.

Publicul nu s-a dat dus acasă până nu a urmărit prestația artistului din România, Mario Fresh.

Cu puțin timp înainte de miezul nopții, primarul municipiului Orhei, Tatiana Cociu, a adresat felicitări tuturor celor prezenți în OrheiLand.

TATIANA COCIU, primarul municipiului Orhei: „Dragii noștri pe final vreau să vă doresc multă sănătate în anul care vine, să fim și mai puternici și mai consolidați. Să știm să ne apărăm întotdeauna drepturile, iar noi vom primite că vom continua să muncim pentru binele orheienilor, astfel încât Orheiul să devină mai frumos și mai atractiv pentru noi toți. La Mulți Ani Orhei, la mulți ani Republica Moldova. Vă iubim”.

Unii dintre cei pe care i-am întâlnit s-au declarat surprinși de cele văzute încă la începuturile programului artistic pregătit de organizatori.

„Îi super, îi minunat. Foarte fain. E curat, e frumos, foarte bine amenajat”.

„Frumos, tot bine, vesel, copilașii se bucură. E bine”.

„Într-adevăr, s-a făcut așa o bunătate ca oamenii să aibă unde petrece, o distracție în orice caz”.

La miezul nopții, programul de sărbătoare a continuat cu un show de focuri de artificii.

Potrivit siteului Primăriei municipiului Orhei, la sărbătoarea de la OrheiLand, în seara de Revelion, au fost în jur de 10 mii de oameni. De asemenea, se menționează că intrarea în parc și accesul la toate atracțiile a rămas gratuit pentru toată lumea.

Anul acesta, pe lângă atracții, sunt deschise vizitatorilor și Circul italian Bonacini și un patinoar.

La solicitarea noastră, Primăria Orhei ne-a explicat că terenul parcului este oferit de autoritățile locale în scop de amenajare, este întreținut de diferiți agenți economici și sponsori, dar și de Asociația Obștească „Pentru Orhei” care achită, inclusiv prestațiile artiștilor ce evolueză acolo.

Nu am putut obține informații mai precise despre costurile concertului din Orheiland. Până în momentul editării acestui reportaj, nimeni de la asociație nu ne-a răspuns la apeluri.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE