10.5 C
Chișinău

Prezentatoarea emisiunii moldovenești „Hai să ne căsătorim”, a participat la emisiunea specială „Давай Поженимся” la „Первый канал”

A strălucit la propriu în reflectoarele celui mai popular post TV din Federația Rusă, alături de vedete cunoscute în întreaga lume. Vorbim despre Maria Andriuță, pețitoarea emisiunii „Hai să ne căsătorim” de la Canal 5, care a fost invitată la emisiunea aniversară „Давай Поженимся”. Ediția specială a fost consacrată revelionului, dar și celor 15 ani de când este difuzată. Pentru a reda cel mai bine atmosfera și emoțiile trăite în cadrul acestei experiențe unice, am decis să luăm un mic interviu chiar de la ea, de la Maria Andriuță.

MARIA ANDRIUȚĂ, pețitoare „Hai să ne Căsătorim”: „Impresiile cele mai frumoase, a fost o atitudine extrem, de profesioniste, și machieuzele și cele de la coafură umblau în jurul meu, cu mult respect și cu multă grijă. Mă duceau, mă aduceau, întrebau mereu dacă totul este bine. A doua zi am fost la o sesiune foto și la un interviu pentru „Первый канал”.

În cadrul emisiunii, Maria a avut o misiune foarte importantă, a fost reprezentanta miresei în acea seară și principala sfătuitoare a acesteia în ași alege mirele, lucru care i-a reușit! Mireasa și-a ales perechea! De altfel, Maria ne-a mărturisit că trebuia să ajungă chiar ea în calitate de mireasă la această emisiune încă în 2012, dar iată că soarta a adus-o în acest platou după 11 ani, în calitate de prezentatoare.

MARIA ANDRIUȚĂ, pețitoare „Hai să ne Căsătorim”: „Pe mine m-au sunat în 2012 și m-au invitat în calitate de mireasă. Am acceptat provocarea, dar ceva s-a întâmplat la ei au anulat. Și iată, peste 10 ani practic, ei au revenit cu un telefon și m-au invitat deja în calitate de moderatoare”.

Și ca orice moldoveancă, Maria nu a putut merge în musafiri fără daruri alese.

MARIA ANDRIUȚĂ, pețitoare „Hai să ne Căsătorim”: „Am adus niște cadouri foarte frumoase, două păpuși îmbrăcate în stil național, care au stat toată emisiunea între Roza și Larisa și ele le-au admirat”.

Maria ne-a mărturisit că această experiență a fost una magică, pe care cu siguranță o va păstra în colecția celor mai speciale amintiri.

MARIA ANDRIUȚĂ, pețitoare „Hai să ne Căsătorim”: A fost un cadou magic înainte de Anul Nou și, sigur, e o altă etapă în carieră să ajungi la așa o emisiune, la așa un post TV. Platourile sunt imense, amploarea e altfel.

Tot Maria ne-a spus că a strălucit și a cucerit inimile spectatorilor și a telespectatorilor și grație stilistului Ileana Danco, care a ales o ținută impecabilă. Rochia admirată de milioanele de oameni care au vizionat emisiunea a fost oferită de Monalisa Boutique.

În cadrul emisiunii, invitata de onoare din Republica Moldova a fost salutată în limba română. Ediția specială a emisiunii o veți putea urmări la Canalul 5, în data de 3 ianuarie, la ora 17.25.

Emisiunea „Hai să ne căsătorim” este unul dintre cele mai populare show-uri despre iubire din R. Moldova, unde sufletele singuratice își găsesc perechea. Este difuzat în fiecare zi de sâmbătă și duminică la ora 17.00, doar la Canal 5.

În perioada sărbătorilor de iarnă Canal 5 a pregătit, de asemenea, o mulțime de surprize: acestea sunt edițiile speciale ale emisiunii „Hai să ne căsătorim”, ediția de Anul Nou a emisiunii „Наши соседи” (30 decembrie, ora 18.00), emisiunea de Anul Nou „TOP 5”, care va fi difuzată pe 31 decembrie la ora 18.00, ediția specială a emisiunii „Tы суперстар – Final” (31 decembrie, ora 19.00), precum și o mulțime de seriale de excepție.

Se citește acum

Articole similare

ARTICOLE SIMILARE